Ediția a VIII-a a Festivalului Internaţional de Muzică Uşoară “Dan Spătaru”, care va avea loc anul acesta în perioada 4-6 octombrie și-a desemnat artiștii din recitaluri. Aliona Moon va concerta alături de Antonia după gală, iar Pavel Stratan cântă în seara a doua de festival împreună cu Stela Enachi. Fuego, Silvia Dumitrescu, Stela Enache, Pavel Stratan, Aliona Moon şi Antonia sunt artiştii care vor susţine recitaluri pe scena festivalului “Dan Spătaru”. Seara de gală a concursului o va avea în scenă pe Antonia şi Aliona Moon, cea din urmă fiind deţinătoarea unuia dintre trofeele festivalului.

Contactată de Revista PentruEA, Aliona Moon s-a declarat încântată de invitația organizatorilor, mai cu seamă că va ieși în scenă chiar în seara decernării premiilor. “E o onoare pentru mine să revin la acest festival, deja în calitate de invitat special. Am luat trofeul la ediția a șasea a Concursului, în 2011 și, tot atunci, am reușit să mă împrietenesc cu mulți dintre oamenii de cultură și artiștii din România, așa că evoluarea mea va fi un bun prilej să-i revăd”, a spus Aliona. “Voi interpreta piesa “O Mie”, bineînțeles un cântec din repertoriul lui Dan Spătaru și câteva hituri internaționale, deci un recital de o jumătate de oră. Mă pregătesc intens și sper să evoluez cu succes”, a ținut să precizeze interpreta.

În cele trei seri de festival concurenţii vor cânta acompaniaţi de Orchestra Radio România, condusă de Ionel Tudor. Organizatorii festivalului sunt Consiliul Local şi Primăria Medgidia, România şi Casa de Cultură Lucian Grigorescu din localitate.

Sursa, Foto: Topromanesc.ro 

Distribuie articolul: