Aliona Moon, ne va reprezenta la Eurovision 2013, la Malmo. În urma televoting-ului și a deciziei juriului, Aliona a acumulat cel mai mare punctaj. Aliona Moon a concurat cu alți încă 13 finaliști ai etapei naționale a Eurovision și a acumulat cele mai multe voturi din parte juriului, în timp ce, în preferințele publicului, s-a clasat pe locul al doilea. În urma voturilor acumulate din partea juriului și ale telespectatorilor, Aliona a fost desemnată câștigătoarea etapei naționale a Eurovision, din Moldova.

Emoțiile au dominat toată seara. Unii finaliști sunt satisfăcuți de rezultate și declară că acest concurs a fost o posibilitate foarte bună să-și promoveze propriilor piese, alții însă, au rămas dezamăgiți de rezultate. Câștigătoarea este foarte mulțumită de rezultate și crede că este demnă să reprezinte țara noastră în Suedia.

Câștigătoarea serii a interpretat la sfârșitul finalei naționale Eurovision piesa cu care ne va reprezenta țara la Malmo. Revista PentruEa.md, o felicită pe Aliona Moon și îi urează mult succes pentru Eurovision Song Contest.

Așa le-a mulțumit Aliona, celor care au votat-o:

 
sursa foto: Orange

 

Distribuie articolul: