Au rămas zile numărate până când Aliona Leancă - tânăra basarabeancă stabilită cu traiul în Canada deja de câțiva ani, se va lansa în lupta pentru marele titlu Miss World Canada 2015. Aflată în plin proces de pregătire a probelor de concurs, Aliona ne-a mărturisit cu ce proiect social vrea să cucerească simpatia canadienilor. Proba proiectelor sociale este esențială, pentru punctaj.

„În calitate de pretendentă la de Miss World Canada, susțin fundația de caritate „Variety – The Children’s Charity ”. Scopul acesteia este să ajute copiii cu necesități speciale prin achiziționarea de medicamente, echipament necesar, dar și să achite intervențiile medicale de care au nevoie copiii cu dizabilități.

Îmi este foarte aproape de inimă să ajut femeile cu necesități speciale, deoarece oamenii cu dizabilități m-au inspirat și motivat cel mai mult, în viață. De mică am văzut la TV un pictor care lucra ținând pensula cu dinții, pentru că nu avea nici mâini, nici picioare. Precizia și frumusețea picturilor lui erau minunate. De adunci, am înțeles că nu am nicio scuză pentru a nu face un anumit lucru, pentru că acel pictor mi-a dovedit că orice este posibil, dacă ai suficientă voință.

Mă bucur să pot ajuta copiii cu dizabilități să se simtă capabili de a-și atinge orice scop și vis.

Una dintre căile prin care pot să ajut fundația este să contribui la realizarea evenimentelor de caritate. Un exemplu este setarea unei platforme online, prin care oricine poate să doneze pentru Variety – The Children’s Charity. Printre activitățile pe care le-am organizat recent, se numără lansarea serviciului de Împachetare a Cadourilor de Crăciun, desfășurat de Crăciun la un Mall imens, în cadrul căruia am reușit să adun 800$ pentru ajutorarea copiilor cu necesități speciale. Un alt eveniment a fost vânzarea biletelor cu reduceri la același Mall, 100% din banii câștigați fiind donați pentru copii”, a mărturisit Aliona, pentru Revista Noastră.

Frumoasa basarabeancă ne-a mărturisit că lucrează intens și la planificarea altor proiecte, însă detalii cu privire la acestea va oferi mai apoi. Acum, este în plin proces de pregătire pentru marele concurs, care își va da startul la mijlocul lunii mai.

Tot până atunci, pe internet se desfășoară proba „People’s Choice Award”, iar câștigătoarea acestui concurs va fi clasată automat în semifinala concursului Miss World Canada 2015. Pentru că vrea să câștige această probă, Aliona are nevoie de voturile internauților, de aceea apelează la susținerea oamenilor de acasă.

Cei care vor dori să voteze pentru ca Aliona să obțină simpatia publicului, pot vota pentru ea accesând acest link, dar și acest link. Voturile vor fi însumate de pe ambele adrese.

Citiți AICI interviul pe care Aliona l-a acordat recent pentru portalul nostru. Să-i ținem pumnii la pregătiri și să o susținem pe Aliona în această competiție importantă din viața ei!