foto:  Jason Grover Photography

foto: Jason Grover Photography

Frumoasa basarabeancă este caracterizată în felul următor, pe pagina web oficială a concursului canadian de frumusețe, talent și implicare civică: „S-a născut la 18 septembrie 1991 și a emigrat în Canada din Republica Moldova, în 2011. Își dedică viața pentru crearea de oportunități pentru femei, bărbați și copii, promovează dezvoltarea personală și stilul de viață armonios cu mediul înconjurător.

Aliona este poliglot și vorbește fluent în limbile română, rusă și engleză, iar acum muncește ca să-și îmbunătățească cunoștințele de franceză și japoneză. Cultura japoneză a provocat-o să aleagă japoneza ca și a doua prioritate lingvistică, pentru că Aliona participă la un program de schimb, timp de un an, cu studenți din Japonia. Este și voluntară TOEFL pentru predarea japonezei și astfel își învață abilitățile de scriere în japoneză.

Fiind model internațional, Aliona apare în editoriale de modă. Tânăra muncește în cadrul atelierelor de colectare a fondurilor caritabile și va găzdui Variety-The Children’s Charity. Fiind pasionată de POLE-dance, Aliona a învățat să accepte durerea și adversitățile din viață. Prin stilul său alimentar vegan, Aliona optează pentru conservarea resurselor naturale de la suprafața planetei noastre.

În parteneriatul său cu Miss World Canada 2015 Aliona se străduie să lanseze misiuni de caritate și să activeze, în rândul oamenilor, sentimentul de responsabilitate, unitate și solidaritate.

Aliona consideră că strălucește ca o stea  și că poate amplifica strălucirea altor oameni.”

Până aproape de mijlocul lunii mai, pe internet se desfășoară proba „People’s Choice Award”, iar câștigătoarea acestui concurs va fi clasată automat în semifinala concursului Miss World Canada 2015. Pentru că vrea să câștige această probă, Aliona are nevoie de voturile internauților, de aceea apelează la susținerea oamenilor de acasă.

Cei care vor dori să voteze pentru ca Aliona să obțină simpatia publicului, pot vota pentru ea accesând acest link, dar și acest link. Voturile vor fi însumate de pe ambele adrese.

Citiți AICI interviul pe care Aliona l-a acordat recent pentru revista noastră.

Să-i ținem pumnii la pregătiri și să o susținem pe Aliona în această competiție importantă din viața ei!

foto: captură facebook.com

foto: captură facebook.com