O nouă provocare legată de viața personală a președintelui rus, Vladimir Putin. Publicația elvețiană Blick a difuzat astăzi o știre potrivit căreia presupusa amantă a lui Putin ar fi năsut un copil în Elveția, iar tatăl acestuia ar putea fi anume politicianul rus. Mai multe detalii din această știre vă spunem mai jos.

Potrivit sursei menționate, campioana olimpică la gimnastică artistică se află, actualmente, la o maternitate din cantonul Ticino (singurul canton elvețian situat în întregime pe versanții sudici ai Alpilor), acolo unde acum câteva zile, s-a înregistrat la clinica Sfânta Ana. Despre aceste detalii ar fi comunicat una din angajatele clinicii, care ar fi văzut cu ochii săi că cei doi presupuși amanți (Vladimir Putin, de 62 de ani și Alina Kabaeva, de 32 de ani), așteptau nașterea copilului lor încă acum câteva zile. 

Pentru Kabaeva ar fi fost rezervate două odăi, unul dintre – doar pentru agenții de pază. Potrivit postului de radio RSI, clinica Sfânta Ana i-ar putut fi recomandată lui Vladimir Putin de către politicianul italian Silvio Berlusconi, a cărei fiică a născut tot acolo în anul 2009. 

Publicația elvețiană scrie că la clinica la care ar fi născut Kabaeva, se înscriu VIP-uri din diferite țări ale lumii. Tot acolo se tratează și alți cetățeni ruși, astfel că pagina web a clinicii posedă și variantă în limba rusă. 

Pentru a obține dovezi cu privire la aflarea la clinică a Alinei Kabaeva, reporterii Neue Zuercher Zeitung au mers la fața locului, însă nu au putut identifica „puncte de sprijin”. Nici măcar directorul clinicii nu a dorit să comenteze presupusa veste, subliniind că practica divulgării unor astfel de informații nu este proprie acestei instituții medicale.

Anterior, presa străină mai scria și despre alte presupuse gravidități ale Alinei Kabaeva. În 2008, surse mass-media informau că Alina ar fi născut un fiu în SUA, iar un an mai târziu, și o fiică. Jurnaliștii nu au reușit, însă, nici într-una din situații să obțină confirmări din partea sportivei. 

Ultima oară, Kabaeva a fost surprinsă în public aproximativ un an în urmă, iar Vladimir Putin, de altfel, n-ar mai fi fost văzut de la data de 6 martie. 

Foto: jetsetter.uapanoramio.com

Distribuie articolul: