Apariția de la Media Music Awards a Alinei Eremia a fost o adevărată surpriză pentru fanii artistei. În această vară, cântăreața a reușit să dea jos 8 kg.

14290027_1419270504756457_5280491762682404234_o

Cântăreața de 22 de ani a trădat, pe covoarele verzi de la Media Music Awards, o siluetă tonifiată și extem de bine lucrată, iar despre această schimbare, a vorbit pentru jurnalul.ro:

„Am învățat să mă bucur de sport și am găsit locul în care să îmi placă să îl practic. Până acum ceva vreme, nu reușeam să îmi găsesc timp pentru asta. În plus, aveam un program alimentar destul de dezorganizat. De câteva luni bune simt că am intrat într-o normalitate. Am început să mănânc conștient, doar alimente de care am nevoie. Dacă îmi este poftă de ceva anume, gust, nu-mi reprim asta. Însă am înțeles ce înseamnă și cum să țin o dietă echilibrată. Nu sunt adepta dietelor drastice.

Rezultatul schimbării stilului de viață se văd, dar nu asta a fost motivația reală. Pentru că pierd destul de multe nopți, mai ales în week-end, și stau destul de mult timp pe drumuri, în mașină, am simțit nevoia să echilibrez lucrurile și aceasta a fost metoda aleasă de mine. Am învățat să nu ratez micul dejun și am scos zahărul aproape de tot din alimentație. Siropul de agave este noul meu prieten. Am renunțat și la prăjeli sau pâine. Iar sport fac de minimum trei ori pe săptămână. La asta se adaugă și repetițiile de la sala de dans!”, a spus Alina, pentru sursa citată.

Nu e pentru prima oară când artista apelează la schimbări majore de alimentație și sport:

cats

Foto: click.ro, Instagram, Media Music Awards

Distribuie articolul: