Alina Cărpineanu este o frumoasă tânără de 19 ani, care a reușit să cucerească zeci de inimi cu talentul, frumusețea naturală și stilul ei vestimentar. Focoasa blondă a devenit cunoscută în lumea showbiz-ului autohton datorită concursului „Fabrica de staruri”. Acum, după o experiență și un bun start pentru o nouă viață de vedetă, Alina ne oferă un interviu pentru toți fanii ei și cei care o admiră. 1. Luând în considerație faptul că nu ai mai lucrat niciodată cu o echipă atât de mare de specialiști în crearea look-ului, cât de receptivă ai fost în interiorul tău la propunerile acestora?

Alina: Eram gata pentru orice propunere a specialiștilor, chiar mă ademenise mult ideea ca voi avea un look nou și eram curioasă cum voi arăta în varianta finală.

2. Care a fost cea mai impresionantă și șocantă schimbare pentru tine?

Alina: Cred că a fost culoarea părului. Aveam intenția să-mi schimb culoarea, deoarece îmi place să apar cu diverse look-uri noi, însa nu mi-am propus niciodată să fiu blondă (râde). Mă gândeam la o nuanță de cenușiu, poate castaniu închis sau chiar negru.

Însa cea mai șocantă schimbare pentru mine a fost să ma îmbrac în costum de piele, ceea ce nu mai probasem până atunci. Dar a fost ceva deosebit.

3. Colaborarea cu atâția stiliști te-a ajutat să înveți ceva, ți-a influențat cumva stilul vestimentar?

Alina: Înainte aveam o ținută minimalistă, caracterizată de culori stinse și neutre. Îmi era frică să experimentez, să mă evidențiez cumva prin culori ca roz aprins, verde și altele. La acel moment, nu credeam că aș avea curajul vreodată să port așa nuanțe și ținute vestimentare îndrăznețe.

În schimb acum, atât de tare m-am atașat de blugii rupți, tricouri aprinse și rochițe scurte și colorate, că nu aș vrea să mă opresc aici. Acum am tot ce-i trebuie unei fete ca să fie seducătoare și feminină. În sfârșit, am căpătat îndrăzneala de a mă exprima prin vestimentație.

4. Acum, când ți-ai creat o nouă imagine, vei rămâne fidelă unuia și aceluiași stil sau vei continua să experimentezi?

Alina: Nu pot spune că mi-am creat o imagine atât de radicală. Sunt mereu dispusă să experimentez și să probez diverse stiluri vestimentare, cum ar fi casual, clasic elegant, romantic și chiar rock sau cowboy – sunt niște stiluri vestimentare pe care nu l-am încercat până acum, dar mi se par destul de intrigante.

5. Pe viitor vei mai apela la ajutorul stiliștilor sau crezi că ți-ai luat doza necesară de lecții pentru start?

Alina: Am învățat multe secrete de la stiliști, combinații vestimentare interesante și cred că pentru start am luat o lecție foarte bună, care mă va ajuta pe viitor să experimentez în continuare.

Mulțumim fotografului Igor Siminițchii pentru amabilitatea de a ne oferi fotografii. 

Distribuie articolul: