A creat o linie unică de rochii stilizate pentru liderii unui brand de cosmetice din Moldova, cu ocazia celui mai amre seminar anual al acestora. Alina Bradu a avut o misiune destul de dificilă, aceea de a nu se repeta prin nimic! Pe cât de bine i-a reușit, puteți admira mai jos.

Alina Bradu

„Atunci când liderii d ela Mary Kay au venit cu ideea de a le crea o colecție exclusivă pentru ele, mă gândeam în primul rând că este o misiune grea, dar nu imposibilă. Astfel că am ales absolut pentru fiecare culori diferite, țesături diferite, idee și braderie personalizată, așa ca fiecare dintre ele să fie irepetabilă. Sper mult că mi-a reușit să mă pliez și pe personalitatea acestor frumoase doamne, mai ales că ele au o grijă de frumusețea atâtor femei… deci trebuie să fie niște etaloane în acest sens”. ne-a declarat Alina Bradu, designerul colecției.

Alina Bradu

Alina Bradu

Linia unică de rochii a fost purtată în cadrul unui eveniment special, pe care brandul de cosmetice îl organizează anual, pentru premierea celor mai buni lideri din grup. Acesta s-a șinut în week-endul precedent, la Teatrul Național de Operă și Balet din Chișinău.

Alina Bradu

Alina Bradu

Alina Bradu detalii

Alina Bradu

Citește și: Lider la Feminin – Alina Bradu

Distribuie articolul: