Provocarea „Ice Bucket Challenge” atrage după sine noi și noi vedete. Pe unele dintre ele, găleata cu gheață le-a prins departe de casă, însă înregistrările video tot pe internet au ajuns. Astăzi aflăm că Alexandru Gurdila și Cătălin Măruță au tras câte o baie bună în scop caritabil. Cui au transmis estafeta, vedeți în înregistrările video de mai jos.

Aflat tocmai peste Oceanul Atlantic, jurnalistul Alexandru Gurdila, de curând reporter corespondent în Los Angeles, California, a acceptat #ALSIceBucketChallenge, filmat fiind de Ana Mardare.

„Merci Alexandru Lebedev şi Iaroslav Cojocaru pentru provocare. Până am ieşit afară gheaţa s-a topit de două ori. Aşa că am avut parte de un minunat duş rece-rece. Ana Mardare, Ana-Maria Fusu, Anastasia Condruc, aţi fost provocate la un white shirt ice bucket challenge”, mai adaugă Alexandru.

La rândul său, Cătălin Măruță a trăit provocare găleții cu apă la Paris, acolo unde se odihnește împreună cu Andra. Din înregistrarea video se vede că prezentatorul este într-adevăr ras pe cap și se pregătește de implant de păr.

„Am acceptat provocarea lansată de Cristian Popescu Piedone și vom dona bani, atât eu cât și Andra pentru campania inițială „Ice Bucket Challenge”, pentru a ajuta cercetările în cazul sclerozei. La rândul meu, vreau să nominalizez pe următoarele persoane: band-ul emisiunii „La Măruță” (Trupa „Zero” și trupa „Red Blonde”), colegul Andi Moisescu, iubita mea soție Andra și provocarea provocărilor: CEO -ul (conducerea) ProTV – Aleksandras Cesnavicius. Aveți la dispoziție 24 de ore! Baftă!”, spune Măruță.

Menționăm că „Provocarea găleții cu gheață” (traducere originală) are scopul de a susţine asociaţia ALS, care luptă contra maladiei Charcot, cunoscută şi ca maladia Lou Gehrig sau scleroza laterală amiotrofică, o boală neurodegenerativă.

Mai multe vedete din divertismentul american au acceptat această provocare, printre acestea numărându-se Steven Spielberg, Justin Bieber, Lady Gaga, Britney Spears, Justin Timberlake, Taylor Swift, James Franco, Ben Affleck, Lena Dunham şi Oprah Winfrey.

Amintim că și echipa portalului nostru s-a alăturat, săptămâna aceasta, campaniei caritabile, alături de colegii de la UNIMEDIA, AdCenter și Agora.md.