Toată lumea stătea cu ochii pe ei și aștepta cărțile pe față în public, iar în astă seară, mărturisirea s-a produs. Alexandru Gurdila a recunoscut că s-a îndrăgostit încă acum cinci de Ana Mardare, iar astăzi, se împlinesc trei ani de când cei doi sunt oficial împreună. Dragostea nu durează trei ani, ci un întreg infinit, dezvăluie Alex, în postarea plină de emoție, făcută recent, pe contul său de pe o rețea de socializare. 

„Se spune că dragostea durează trei ani. Tare nenorocos e cel care a spus-o. Deși ne cunoaștem de 5, am nutrit pe ascuns sentimente unul față de altul. O iubesc așa ca în prima zi de cunoștință: naiv, emoționat și uneori speriat. Speriat să nu o pierd, așa cum am făcut-o de două ori. Astăzi împlinim 3 ani și sărbătorim asta pe un continent aflat la mii de km distanță de prima noastră seară romantică. Începem o nouă viață. Te iubesc, domnișoară Mardare”, a scris Alexandru, pe contul său oficial de Facebook.

Anterior, într-un interviu acordat revistei noastre, Alexandru Gurdila ne dezvăluia următoarele, despre pasiunea sa pentru fotografie și despre relația cu Ana: „Nu mă consider­­­­­ a fi californian, american sau moldovean. Întotdeauna am vrut şi am crezut că sunt cetăţean al pământului. Mă rog, în tinereţe credeam că sunt „român şi punctum”, dar pe urmă am înţeles că asta pune limite. Visul meu a fost să găsesc o viaţă nouă, să o construim împreună cu Ana. Fără ea, nu mai ajungeam aici.

E foarte greu să lucrezi împreună cu muza ta. De obicei, ea e lângă tine pentru a te inspira, aşa că atunci când aveţi un proiect comun, trebuie să fii foarte atent, că te afli pe un teren minat. Orice cuplu care a lucrat împreună ştie despre ce vorbesc. Dar pentru că şi la Jurnal am stat la aceeaşi masă, ne înţelegem bine. Ana este modelul perfect, odată ce se relaxează. E foarte important ca omul din fotografie să transmită o emoţie, nu un simplu zâmbet şi o poziţie a corpului – ei asta îi reuşeşte. Facem totul împreună, multe lucruri din care absolut intuitiv. Am dat mulţi bani pe echipament, dar nu sunt decât nişte hârtii. Ce am cumpărat e o investiţie în viitorul meu şi al Anei.”

Foto: Alexandru Gurdila Photography

Distribuie articolul: