Povestea lui Alexandru Bodean a luat o altă întorsătură, după atacul cerebral pe care l-a suferit în timp ce se afla în Statele Unite ale Americii, într-un program de muncă și călătorie. Deși mai puțini oameni își revin după astfel de cazuri, acum câteva zile, tânărul de 20 de ani a ieșit din comă, însă are nevoie de intervenții medicale seriose. Compania Moldcell a lansat o campanie ajutorare a lui Alexandru, prin care toți utilizatorii operatorului pot dona câte 30 de lei printr-un singur SMS, până la data de 15 septembrie.

Tânărul este spitalizat în continuare într-o instituție medicală din Alabama și, în ciuda revenirii la starea de conștiință, rămâne a fi imobilizat la pat și nici nu poate fi transportat acasă, întrucât cheltuielile depășesc asigurarea pe care o avea în SUA. Alexandru Bodean își făcea încă studiile de licență la ULIM, însă a suferit o hemoragie interventriculară, provocată de un anevrism cerebral.

Utilizatorii Moldcell se pot implica în campania de ajutorare a lui Alexandru. Pentru a dona un ajutor material personal, expediaţi un SMS fără text la numărul 0447. Fiecare SMS va fi taxat cu 30 lei, iar toată suma îi va fi transferată lui Alexandru. Numărul pentru donaţii este deschis până la 15 septembrie.

Beatrice, prietena lui Alexandru, se află în continuare alături de el și solicită ajutorul oamenilor cu inimă mare, prin intermediul mijloacelor noi de comunicare în masă.

Pe rețeaua de socializare Facebook.com a fost creat și un grup denumit „S.O.S. pentru Alexandru Bodean”, pe care sunt actualizate cele mai noi informații cu referire la starea de sănătate a tânărului și la multiplele modalități prin care Alexandru poate fi ajutat material, chiar și la distanță.

Să-l ajutăm pe Alexandru să revină acasă!

Foto: Facebook

Distribuie articolul: