Sunt frumoși, mândri și fac dans deja de 10 ani. Soarta a făcut, însă, ca Daniil Rostvinsky și Alexandrina Bîcov să devină un cuplu de dansatori abia acum două săptămâni, când au început să se pregătească pentru marele Campionatul Mondial de Dans Sportiv, care avea să se desfășoare în acest weekend la Chișinău. Daniil și Alexandrina au câștigat bronzul în această competiție importantă, iar despre experiența lor, au vorbit astăzi, în cadrul emisiunii „Veranda”, de la Jurnal TV.

Daniil și Alexandrina le sunt foarte recunoscători oamenilor care au investit și continuă să investească încredere în ei. „A fost foarte importantă susținerea părinților și a antrenorilor, care ne-au încurajat foarte mult și ne-au dat puteri să arătăm lumii un dans bun. Am reușit să ne pregătim într-un timp foarte scurt și credem că asta ne-a reușit. Facem dans de circa 11 ani”, mărturisesc tinerii dansatori.

N-o să vă vină să credeți, dar acești doi tineri talentați dansează împreună de doar două săptămâni. „Noi ne știm de mici, deci, chiar dacă nu dansam împreună, oricum eram prieteni. Am dansat împreună cu alți parteneri, însă la concursuri mereu eram împreună. Un rol foarte important l-a avut dorința. Ne-am dorit foarte mult să dansăm împreună și iată că am reușit să facem asta”, au mai adăugat Danil și Alexandrina.

Tinerii au mai mărturisit, în cadrul emisiunii, că au avut și anumite temeri legate de desfășurarea concursului: „Nu ne doream emoții negative, deoarece dansul nu reușește din cauza lor. Noi înregistrăm video fiecare dans al nostru și ulterior analizăm fiecare greșeală în parte. În interiorul perechii tot avem emoții: uneori, când simțim că am dansat bine, vedem din video că nu este chiar așa și invers. De când suntem o pereche, nu ne-am certat niciodată”, mai spun câștigătorii medaliei de bronz.

Acum, Alexandrina Bîcov și Danil Rostvinschi nu pot spune decât că-și doresc victorii și în continuare. Tinerii speră că vor continua să muncească în doi, iar noi nu putem să le urăm decât forțe noi și curaj în continuare!

Foto: JJGueudry, Arhiva personală

Distribuie articolul: