Povestea care a şocat ieri toate vedetele din showbizul românesc, dar şi fanii Alexandrei Stan, se pare că are un final…mărinimos. După ce impresarul interpretei, Marcel Prodan, a dat în Alexandra Stan ca în sacul de box, a învineţit-o şi a umilit-o în public, ea declară că l-a iertat! Au trecut mai bine de două zile de când Marcel Prodan i-a dat o bătaie soră cu moartea, însă Alexandra Stan l-a iertat. Conştientă de faptul că cel care a desfigurat-o este şi cel care a dus-o pe culmile succesului, solista a considerat că e mai bine să facă acest gest şi că nu e bine să plăteşti cu aceeaşi monedă, scrie click.ro.

“L-am iertat, ştiu că îi pare rău, că n-a gândit în acele momente şi că nu a putut să se abţină, eu n-am de ce să-l iert, trebuie să se ierte singur, sunt mai naivă, n-aş putea face niciodată rău cuiva. Mi-a facut un rău fizic şi m-a fortat sa ma maturizez si o sa fiu cu ochii in patru. Toata treaba asta m-a ajutat mai mult decât să-mi facă rău. Eu nu vreau să bag pe nimeni la puşcărie, nu fac nimănui rau, nu aş mai putea lucra cu el pentru că mi-a încălcat drepturi ale omului în primul rând” a spus artista la Kanal D.

Alexandra stan, considerată o adevarată revelaţie a muzicii dance, s-a lansat în 2010 cu “Lollipop”, însă adevăratul success l-a cunoscut la al doilea single – “Mr Saxobeat”, care s-a aflat timp de cinci săptămâni pe primul loc în topul Billboard Hot Dance Airplay , devenind astfel prima artistă din România care obţine acest record.

Sursa: realitatea.net