Alexandra Stan își revine complet după scandalul avut cu producătorul ei și chiar se pare că îi mulțumește pentru că a plecat din viața ei. „Thanks for leaving” este noua sa realizare, o piesă în care vorbește despre noi începuturi, alegerile pe care le putem face în situații dificile pentru a putea merge mai departe, bucuria de a te descoperi și de a fi tu însuți. 

Videoclipul este a patra parte din scurtmetrajul „Thanks for leaving” și prezintă finalul unei relații, dar și un nou început. Mesajul transmis este acela că în viață fiecărui om există cel puțin o persoană căreia îi putem mulțumi că a plecat.

Alexandra Stan

„Când piesă a fost compusă, am realizat că oamenii vor înțelege prin ce am trecut și dorință mea de a luptă pentru o viață mai frumoasă. Mi-am dorit că a€œThanks for leaving” să fie prima piesă după această pauză și mă bucur că toate aceste sentimente și emoții le-am putut exprimă prin piesă și videoclip”, a declarat Alexandra Stan.

Scurtmetrajul prezintă povestea unei relații dăunătoare, decizia de a pune punct, emoțiile și primii păși spre un nou capitol din viață. Acesta arată că o despărțire nu înseamnă întotdeauna ceva trist, urât, ci și un nou început. Povestea are patru părți care pot fi urmărite pe canalul oficial de YouTube al Alexandrei Stan: www.youtube.com/user/AlexandraStanLive.

Sursa: Emonden.co

Distribuie articolul: