După scandalul dintre Alexandra Stan și Marcel Prodan au existat zvonuri cum că artista nu va mai putea cânta piesele care au făcut-o celebra. Din fericire, Stan și-a câștigat dreptul de a o face și chiar a început să le cânte, fără nicio problemă.

După scandalul din vară, cu Marcel Prodan, iubitul și producatorul ei muzical, Alexandra Stan a preferat să rămână pentru o perioadă în umbră. Dar iată că a revenit, pe scenă, iar “botezul” de după ceartă a avut loc weekendul trecut, la Brașov, scrie www.cancan.ro.

Alexandra Stan

Tânăra a interpretat live, acompaniată de pian, câteva din piesele care au făcut-o celebră, spulberând, astfel, orice zvon că nu ar mai avea voie să cânte melodiile compuse de Prodan. Alexandra a participat, alături de alți artiști români, dar și străini, la prima tabără internațională de muzică, care se desfășoară la Azuga. Acest eveniment are ca scop apropierea dintre artiștii români și cei străini, dar mai ales de compozitori, pentru a lega atât prietenii, dar și pentru a se implica în diverse proiecte.

Alexandra Stan

Această tabără a fost una de bun augur pentru Alexandra Stan, ținând cont că, în curând, va rămâne legal fără o casă de producție și fără compozitor. După ce se va termina procesul cu Marcel Prodan, cântăreața va putea fi liberă de contract, dar mai ales liberă să înceapă colaborări cu alți producători muzicali.

Alexandra Stan

Distribuie articolul: