Bătaia încasată de la Marcel Prodan este doar o amintire neplăcută pentru Alexandra Stan. Cântăreaţa îşi vede liniştită de viaţa ei şi se pare că şi-a găsit liniştea şi fericirea, după tumultul din ultima vreme. La botezul nepotului ei, Alexandra a radiat într-o rochie ciclamen, vaporoasă. De curând, Alexandra a avut parte de un weekend plin. A fost pe rând, naşă pentru nepotul ei Pavel Alexandru şi domnişoară de onoare la nunta surorii ei mai mare, Andreea.

Îmbrăcată în două ţinute care au pus-o de fiecare dată într-o lumină favorabilă şi au transformat-o în atracţia celor două evenimente, artista a radiat de fericire şi a mărturisit că este gata să revină pe scenă, însă aşteaptă încă să aibă ceva sigur.”Am emoţii, este normal. Mă bucur că sunt naşă, dar am şi emoţii. Da, voi reveni în muzică, dar nu vreau încă să spun prea multe despre acest lucru. Încă nu am ceva sigur, aşa că nu vreau să vorbesc despre asta”, a declarat Alexandra, la botezul nepotului ei.

Potrivit www.click.ro la nunta Andreei, artista a purtat o rochie neagră cu spatele gol, care i-a pus în valoare silueta (captură: PRO TV)

La cununia Andreei, cântăreaţa era la fel de emoţionată, dar foarte fericită că îşi vede sora cea mare, mireasă. “A fost minunat. Nu am văzut-o niciodată atât de frumoasă. Îi doresc numai bine şi să fie fericiţi, să se înţeleagă”, a spus artista, precizând că pregătește melodii noi și că în scurt timp îi va bucura cu noi producții muzicale.

Foto: Captură Pro TV 

Distribuie articolul: