După o experiență extraordinară pe ringurile de dans cu Teodor Dance Studio, după un teribil accident de mașină care a lăsat-o la pat două luni, după încercarea „The Hot Diamonds” și proiectul personal Alexandra Shine, dar și după o frumoasă experiență culinară la Master Chef România, una dintre cele mai bune dansatoare din Republica Moldova revine la vechea sa pasiune. Alexandra Shine, pe numele ei de buletin Alexandra Goremâchina, va preda coregrafie în cadrul școlii de Dans TeoDor Show de la București.

„Sunt fericită că mă întorc la prima mea dragoste: dansul. În curând voi predă la o școală de dans, care se va deschide în București. Școala a avut un mare succes în Republica Moldova. Eu voi preda dans modern”, a povestit Alexandra Shine pentru cancan.ro.

Precizăm că școala de dans Teodor Dance Studio a activat în Moldova cu mult succes, pregătind numeroase generații de dansatori și participând la diverse show-uri TV și spectacole. Recent, inițiatorul ei, Teo Rădulescu, a declarat că va deschide un studiou asemănător la București. Dansatorul ne declara că va preda lecții de dans după mai bine de 10 ani de pauză, lucru care se adeverește și în carul fostei sale partenere de scenă, Alexandra Shine.

Despre cum a trebuit să renunțe la dans, Alexandra Shine a povestit cu lacrimi în ochi în cadrul unui interviu. Totul s-a schimbat într-o singură clipă! Un accident rutier produs în primăvara anului 2009 în România i-a marcat viața interpretei pentru totdeauna. Alexandra a suferit multiple traume și a fost țintuită la pat circa două luni de zile. „Fiind paralizată, medicii îmi dădeau doar 50 la sută şanse de recuperare. În acele momente grele nu-mi era gândul la dans, la cariera mea, mă întrebam doar dacă voi mai putea merge vreodată”, a povestit mai târziu Alexandra.

Foto: Facebook.com/AlexandraShine