Alexandra Shine este una dintre artistele de la noi, căreia îi place să se fotografieze deseori, fără strop de machiaj, afișând un ten luminos și sănătos.

Am încercat să aflăm ce face Alexandra Shine, pentru a avea o piele atât de fină și fără imperfecțiuni, așa că artista ne-a dezvăluit câteva trucuri inteligente, care o ajută să arate impecabil.

 

„În primul rând cred că ceea ce mănânci se reflectă pe fața ta. Eu sunt norocoasă și nu mă atrag dulciurile. Cu greu  lupt când am pofte de produse nesănătoase( care vin cu circumstanțe nu numai pentru ten). Beau foarte multă apă, încerc sa dorm suficient. Neapărat mă demachiez și folosesc apă micelară, cremă pentru ochi și față. Vara folosesc creme cu protecție solară.”

Totuși Alexandra ține cont și de rețetele de frumusețe, mai vechi, care functioneaza și pentru care folosește ingrediente naturale.

„Îmi plac rețetele “bunicilor”: cuburi de gheață din mușețel, măști naturale( ulei de migdale, miere, iaurt natural ). Dacă am timp și posibilitate merg la cosmetolog pentru masaj( însă asta fac foarte rar). Cel mai mare truc, care face orice fată frumoasă, e zâmbetul și dispoziția bună. Zâmbiți! Viața e frumoasă.”

Cât despre pistrui, Alexandra le adoră și le consideră un element atrăgător. Ca să nu apară în abundență, artista folosește o cremă cu protecție solară maximală.

Citește și: Emoționant! Află povestea tulburătoare a interpretei Alexandra Shine. Ce i-a schimbat viața artistei

Distribuie articolul: