Fosta dansatoare din Baletul Teodor, dar și liderul trupei The Hot Diamonds, Alexandra Shine, este foarte bună și la gătit. Specialitatea ei sunt deserturile. Încurajată de colegele de scenă, Alexandra a venit la show-ul culinar MasterChef, difuzat la ProTV. Cine i-a spus NU interpretei și de ce prăjitura ei era amară, alfați mai jos.

Alexandra Shine

Cântăreața Alexandra Shine, stabilită de mai mulți ani la București unde și-a încercat norocul și în muzică, vrea acum să cucerească jurații show-lui culinar Master Chef. Cunoscută pentru activitatea sa în cadrul Baletului Teodor, dar și în trupa The Hot Diamonds, frumoasa blondă a venit la prima probă din concurs cu o tartă de ciocolată cu cremă de mascarpone. Până i-a lămurit pe chefi unde este orașul ei natal și ce a gătit de fapt, acestora prăjitura Alexandrei le-a lăsat un gust amar.

Alexandra Shine

Într-un final aceștia au fost lămuriți că tarta era, de fapt, prăjitură, iar pentru că era făcută, inclusiv glazura, pe bază de ciocolată, chiar și combinată cu glazură lăsa un post-gust amar. Doi dintre cei trei jurați i-au spus Alexandrei DA, unul însă a declarat că nu a fost convins de artista basarabeancă. Blonda a luat, totuși șorțul și merge în etapa următoare pentru a-și încerca forțele în materie de gătit.