Deja de aproape 4 luni, Alex Velea poartă cu mândrie titlul de tată de băiat. Dominic a venit ca o schimbare radicală pentru viața lui Alex și a Antoniei, pentru că și-ai impus părinții să le reușească pe toate, dacă vor să aibă succes. Velea a mărturisit, într-un interviu pentru Libertatea.ro, că memoria telefonului său e plină deja cu fotografii de familie!

Alex Velea recunoaște că micuțul Dominic i-a schimbat radical programul și întreaga viață. „Am fost în studioul de înregistrări la începutul lunii martie. Venirea lui Dominic pe lume a fost un impuls, pentru mine, să îmi îndrept atenția și către serialele pentru copii”, a declarat interpretul,  în contextul faptului că a devenit actor de dublaj în premieră, după ce i s-a propus să devină vocea unui personaj dintr-un desen animat.

foto: instagram

foto: instagram

În interviul pentru sursa citată, Alex a dezvăluit cu emoție și despre cum a trecut prima băiță a fiului său. „A fost o experiență emoționantă. Atunci când îți iei copilul în brațe și când îl vezi atât de fragil și de delicat, nu ai cum să nu fii atins. Acum, îi facem băița amândoi, depinde care dintre noi este mai odihnit”, spune cântărețul. În cele aproape 4 luni de la nașterea copilului, proaspătul tătic a reușit să învețe foarte bine cum să aibă grijă de copil, mai ales că de multe ori Dominic rămâne doar în grija sa. „Știu tot! Sunt mai bine pregătit decât o trupă de commando!”, dezvăluie fericitul tată.

Întrebat fiind dacă este genul de tată care se abține să-i cumpere jucării și hăinuțe bebelușului său, Alex Velea a declarat: „Până acum, nu m-am abținut din cumpărat, nu știu în ce măsură voi reuși pe viitor să mă abțin. Vreau să îl fac să fie cât mai fericit, dar fără să îl răsfăț exagerat.”

foto: Instagram

foto: Instagram

Internauții care îl urmăresc pe rețelele de socializare, inclusiv pe contul de Instagram, știu că Velea este foarte activ în distribuirea fotografiilor cu sine și membrii familiei sale. „Sincer, chiar nu mi-a mai rămas memorie în telefon. Mai mult, am umplut aproape un laptop cu poze de familie! Îl fotografiez și îl filmez zilnic. Vreau să îl văd cum crește, să păstrez toate clipele frumoase, să nu ratez nimic! ”, dezvăluie cântărețul.

Pentru că îmbină foarte bine paternitatea cu viața scenică, Alex Velea nu exclude faptul că și-ar putea lua fiul cu el prin turnee, mai ales că la ultimul a cântat pe aceeași scenă cu Antonia, mama bebelușului. „Când va face primii pași, sigur îl voi lua cu mine în concerte, alături de mămica lui, Antonia și îl voi pune să facă și un sincron…  dacă va dori el (râde)”, a mai spus artistul, în interviul pentru Libertatea.ro.

Nu ne rămâne decât să așteptăm momentul încreștinării micuțului Dominic, care se apropie cu pași rapizi!

Distribuie articolul: