După ce a acumulat peste 16 mii de vizualizări pentru clipul piesei „ELE” - single-ul de debut cu noul nume scenic, Alexandru Manciu și-a pus în plan să topească și mai mult inimile fanilor cu o piesă drăgălașă de Crăciun, prin care inspiră oamenii să fie mai buni și să dăruiască mai multă fericire! Cum arată noul produs muzical by ALEX MAN, vedeți mai jos.

Alexandru Manciu se relansează cu un nou nume scenic! Ce piesă va lansa (Video Teaser)

ALEX MAN a ținut în mare taină surpriza pe care ne-o pregătea în ultima săptămână înainte de Crăciunul pe stil nou. Era vorba despre o piesă nouă, cu mesaj motivațional – „Totul va fi bine!”, însoțită și de un videoclip oficial, ambele produse purtând semnătura YOUBESC CREATIVE INSTITUTE.

Primiți #fericirea în casă? Piesa TOTUL VA FI BINE! e proaspăt scoasă din studio.

E o zi în care tare îți dorești să îi strângi la piept pe acei care-i iubești,
E o zi în care ai putea să brodezi iubirea-n fulgi de nea si s-o lași în prag, sufletului drag.

Sărbători fericite! Cu drag”, spune artistul, despre a doua piesă pe care o lansează cu numele scenic ALEX MAN.

E aici! Alexandru Manciu, alias ALEX MAN dedică tututor femeilor o piesă cu videoclip emoționant

Impresionant e că ideea clipului a venit brusc, filmările au fost realizate duminică seară, iar până astăzi montajul a și fost gata.

Imaginile video îl surprind pe Alexandru Manciu pe străzile din centrul Chișinăului, împărțind tuturor dintr-un coș cu fructe personalizate. Clipul nu a costat mii de euro, investiția majoră a fost în portocale, care au costat nu mai mult de 700 de lei. 🙂

Oricine îi poate urma exemplul. Curaj! Crăciun Fericit!

Foto: captură video

Video: YOUBESC