Fostul prezentator Alexandru Gurdilă este plecat de ceva timp în SUA, în numele iubirii, dar și pentru a-și continua cariera de jurnalist. După o perioadă lungă, timp în care probabil s-a regăsit confortul și puțină stabilitate, îl putem urmări pe jurnalistul Alex Gurdilă pe blogul său.

Alex Gurdilă a revenit la vocația sa de altădată, va bucura internauții cu noi scrieri pe blog. Și dacă credeți că ve-ți putea citi doar istoriile scrise de Alex, să știți că mai există o „Ea”.

Astăzi este o zi foarte importantă pentru mine. Probabil cea mai importantă zi din 2015, una hotărâtoare. Nu știu încă dacă se va încheia așa cum vreau eu, dar sper să fie.
***
În altă ordine de idei, tot astăzi s-a întâmplat să lansăm blogul împreună cu Ea Sunt Eu. Evident, sperăm să placă și să fie citit. Criticile sunt binevenite oricând.

„Ea sunt Eu” așa revine jurnalistul. O fi vorba despre o femeie-mister sau despre un alter-ego al lui Alex nu știm, cert este că următoarele scrieri de pe blog promit a fi inedite.

sda

 „Îţi scriu urmărind răsăritul soarelui deasupra grandiosului Seattle. Da, oraşul unde a apărut Nirvana, oraşul celor care nu dorm. Eu, adică El, împreună cu Ea, am decis să pornim un proiect. Să scriem. Mai ales eu, pentru că simţeam cum încetişor devin paralizat fără litere, fără imagini, fără  creaţie.

Nu întreba cine este Ea, nici de unde a venit această idee cu un personaj incognito. Adevărul e că ambii trebuia să rămânem anonimi, dar adresa .eu nu permite acest lucru.

Gurdila v svoyom repertuare.

Cai verzi pe pereţi a apărut într-o criză de idei, după două săptămâni de stors creierii. Unele istorii vor fi adevărate, altele modificate pentru interesul şi securitatea celor menţionaţi. Eu voi fi acel romantic incurabil, Ea… aşa cum e o femeie deşteaptă.  Eu voi scrie cu diacritice, Ea uneori fără. Eu o să încerc să descriu imagini frumoase, Ea pe cele adevărate. Mă rog, sper că ai înţeles.

Te rog numai să ai răbdare, să fii înţelegătoar cu noi şi să ne dai şansa de a deveni lectura ta la o cafea dimineaţa sau seara înainte de culcare.  M-ar face foarte fericit să ştiu că o parte din procrastinarea ta o petreci anume cu ceea ce scriem noi.

Amintim că Alex Gurdilă a plecat în anul 2014 în SUA, acolo unde anterior s-a mutat iubita lui Ana Mardare. De ceva timp cei doi nu se mai afișează împreună pe rețelele de socializare, astfel că nu știm dacă mai au sau nu o relație amoroasă.

 

Distribuie articolul: