Spectatorii care nu au reușit să admire cele mai noi colaborări semnate de Alex Calancea Band și Orchestra Fraților Advahov în cadrul spectacolelor recente de la Palatul Național, sunt așteptați, pe 29 decembrie, la un show festiv, cu participarea mai multor artiști din țară. Ce nume au fost incluse în program, vedeți mai jos.

Noul spectacol by Alex Calancea Band & Orchestra Fraților Advahov se intitulează „Vis de Iarnă” și își propune să transfere publicul autohton într-o lume de basm. De data asta, show-ul va avea loc într-un cadru mai restrâns și anume la Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici”.

„După cum au promis, Alex Calancea Band și Orchestra Fraților Advahov revin cu un spectacol dedicat sărbătorilor din această iarnă. „Vis de iară” este o călătorie în lumea magiei, poveștilor și cântecelor care vor ninge peste cei prezenți în sală”, spun organizatorii.

Spectacolul, care va dura între orele 19:00 și 22:00, va avea în calitate de protagoniste nu doar cele două orchestre, ci multe alte nume sonore din industria muzicală autohtonă: Zinaida Julea, Mariana Bulicanu, Plăieșii, Brio Sonores, Viola, Guz, Igor Rusu, Surorile Osoianu, Alex Man, Mihai Ciobanu, Maria Iliuț și Gicu Cimbir.

15369199_1195527187222018_7102117143396030995_o

Organizatorii mai spun că biletele vor putea fi procurate la casele Filarmonicii, dar și pe portalul iticket.md. Vedeți și pagina de Facebook a evenimentului:

Vis de iarnă! Alex Calancea Band & Orchestra Fraților Advahov

Iată cum a fost la cele două spectacole recente, cu participarea Andrei și a Deliei:

Andra, Orchestra Fraților Advahov, Alex Calancea Band și alți artiști au cântat aseară la Palatul Național

Delia a făcut senzație în cadrul concertului susținut aseară la Chișinău! Vezi ce ținută a purtat artista

Foto: Facebook.com, Serghei Bucico.