Alex Calancea a fost jefuit zilele acestea. Din mașina basistului au fost sustrase mai multe lucruri importante, printre care instrumente muzicale. Despre acest lucru Alex a anunțat astăzi pe pagina sa de Facebook. În postarea sa, el îndeamnă oamenii să fie atenți ce lucruri lasă în mașină. 

„Le urez sănătate hoților care mi-au sustras zilele astea din mașina Basul Elrick, Pedal Board (6 pedale, 1 D.I.) și Wireless System AKG. Cu basul Elrick am avut ultimele plecări Haga, Bruxelles, Athena, el probabil știa că se va despărți de mine))).Fi-ți atenți și nu lăsați lucruri importante în mașinile voastre, și dacă cineva aude că se vinde un bas, atunci el poate fi Capriciosul meu)))”, a scris Alex.

Citește și: Alex Calancea Band și Maestrul Nicolae Botgros au făcut spectacol la selecția națională Eurovision România (Video)

În comentarii la postare, artistul a scris că lucrurile au fost furate din portbagajul mașinii sale, care era parcată lângă casă.

O căutare pe internet ne-a arătat că basurile firmei Elrick, în diverse variații, costă de la 4 mii de dolari până la 10.000.

Distribuie articolul: