Autorului hitului “Fight”, interpretat de Natalia Barbu la Eurovision 2007, dar și a multor piese pentru diverși interpreți din Moldova și de peste hotare, Alex Brașovean, s-a mutat la Moscova. Alex a luat cu sine tot echipamentul din studioul de la Tohatin și, de câteva luni, compune pentru nume mari ale scenei rusești.

Contactat de Revista PentruEA.md, Alex ne-a declarat: “Sunt în Moskova de o jumătate de an aproape. Nu lucrez la cineva în studiou, căci am venit cu absolut tot echipamentul meu de acasă. Colaborez cu o firmă de impresariat, deci lucrăm împreună. Acum compun practic doar pentru nume foarte cunoscute”.

După experiența cu cei mai buni artiști de la noi, dar și după câteva piese semnate pentru interpretul de culoare Lexter, Brașovean compune acum viitoarele hituri ale showbizului rusesc. “ Am făcut deja o piesă cu Natalia Podoliskaya. Momentan lucrez cu Timur Rodriguez, Sati Kazanova și cu Niusha. Sper ca în curând să auziți rezultatele muncii noastre”, ne-a mai spus Alex.

Rușii rămân cu foarte surprinși de calitatea sunetului, dar și de felul în care lucrează compozitorul basarabean. “Toți care aud ce Sound producem în studio, rămân foarte surprinși – e totuși un sunet din afară, ușor diferit de cel al lor, rusesc și acceptă din prima. Spre exemplu tatăl cântăreței Niusha a ascultat și, fără să mai aștepte, a întrebat: Сколько”, ne-a mai spus Brașovean zâmbind.

Distribuie articolul: