Binecunoscutul învingător al uneia dintre edițiie anterioare ale show-ului TV rusesc „Bitva Ekstrasensov” va evolua pe 28 septembrie la Chișinău, în cadrul evenimentului motivațional „10 правил счастливой жизни” (10 Reguli ale unei vieți fericite). Medic, farmacist, jurist și manager de specialitate, Aleksandr Litvin s-a remarcat în plan internațional grație felului de a-și utiliza intuiția și îmbina cunoștințele din chimie, fizică și biologie. Detalii despre eveniment aflați mai jos.

Intuiția nu poate fi dezvoltată, este o un atribut genetic, ea se transmite din generație în generație, indiferent de starea de sănătate, produsele alimentare consumate, zona de trai, îndestularea materială sau cât de buni au fost predecesorii cu alți oameni. Stămoșii mei au fost niște oameni foarte buni și anume grație acestui fapt am o intuiție foarte ascuțită. La baza muncii mele se află cunoștințele din fizică, chimie și biologie. Sunt medic de specializare. Din punctul de vedere al unui om obișnuit, ceea ce fac eu este catalogat drept minune. După mine, e pur și simplu o bună cunoaștere a fizicii, fizicii viitorului.

Oamenii sunt intuitivi începând cu momentul nașterii. Până la vârsta de 12 ani, sunt extrem de intuitivi, dar odată cu soporirea forței fizice, a rațiunii și intelectului, dar și sub influența dogmelor și normelor sociale, încep să-și piardă această capacitate. În cărțile mele, scriu despre intuiție și despre utilizarea ei, povestesc despre interpretarea intuitivă a lumii, despre cum intuiția e legată de Dumnezeu și de ce nu contravine Lui, ba din contra: susține prezența Sa.

Sunt mai mult decât sigur că nici pe departe toți participanții din cadrul proiectului „Bitva Ekstrasensov” posedă capacități, adică există foarte puțini participanți intuitivi. Desigur, atunci când un om este carizmatic și intens promovat, poate crede el însuși că este un adevărat vrăjitor și făcător de minuni. Ce să mai vorbim despre spectatorii creduli, care cred în cuvântul scris și în imaginea vizuală?

Eu nu mai privesc „Bitva Ekstrasensov” după plecarea mea din proiect. Pentru mine, a fost doar un mijloc de a-mi utiliza cunoștințele în practică, nimic mai mult”, a mărturisit scriitorul, pentru EA.md.

Evenimentul „10 правил счастливой жизни” (10 Reguli ale unei vieți fericite) are și un o pagină de Facebook, pe care vă puteți pre-confirma prezența. 

Data desfășurării: 28 septembrie 2016

Locul desfășurării: Sala cu Orgă

Prețul biletelor: 350 – 950 MDL, în vânzare din 01.09.2016, la casele Sălii cu Orgă