Faptul că „femeile au al șaselea simț” sau „felul în care gândesc nu este mereu înțeles de către bărbați”, are o explicație istorică. Cel puțin asta a relatat Aleksandr Litvin aseară, în cadrul evenimentului „10 reguli ale unei vieți fericite”, organizat la Chișinău. Autorul rus și câștigătorul unei ediții anterioare a show-ului „Bitva Ekstrasensov” a prezentat și argumentul său în acest sens.

„Intuiția este un simț rudimentar, e un tip de atavism, atribuit oamenilor din timpuri străvechi, când aceștia nu aveau arme și practic nu puteau vorbi, însă erau păscuți de multe riscuri, inclusiv dezastre ale naturii. Pe atunci, oamenii erau mult mai intuitivi.

26338e6400000578-2974168-image-a-1_1425200437965

Odată cu evoluția, au început să se înarmeze, mai întâi cu cu bețe, apoi cu pietre, metale, arme metalice etc.

early-manSe înarmau anume bărbații, începând să se bizuie nu pe forța propriei intuiții, ci pe forța mușchilor, armelor. Femeile, mai puțin înarmate și pregătite fizic, au reușit să-și păstreze percepția intuitivă a lumii. Poate că uneori este dificil să înțelegem o femeie: ea simte că trebuie să facă anume așa, dar nu întotdeauna poate explica de ce, din punct de vedere logic.

Cea mai intuitivă femeie este mult mai intuitivă decât orice bărbat intuitiv, deoarece de mii de ani bărbații și-au dezvoltat forța armată.

Ne este mai ușor să ne bazăm pe parametrii noștri fizici, evitând soluționarea intuitivă”, a explicat Litvin, la evenimentul de la Sala cu Orgă.

Aleksandr Litvin le-a dezvăluit fanilor din Moldova 10 reguli ale unei vieți fericite

1

Foto: Facebook.com, Alamy, papre.com, СЛАВА ФИЛИППОВ

Distribuie articolul: