Celebrul deja creator de modă Evgheni Hudorojcov aduce pe podium, dar și în pulsul evenimentelor nupțiale, o nouă colecție de rochii de mireasă. Precum ne-a obișnuit, rochiile sunt create cu mult gust și desprinse din sufletul lui - asta pentru că are talent, imaginație, dar și e gata să dăruiască orice pentru o colecție care să prindă la public. Mai cu seamă că miresele sunt un public atât de select.

„Este vorba despre colecția REBIRTH – Renașterea femeii într-o altă stare a ei, este o meditație asupra emoției care o trăiește fiecare mireasă în cea mai importantă zi din viața ei”, ne-a comunicat tânărul designer.

Fiecare model al colecției transmite un mesaj pozitiv și încurajator, menit să îi facă miresei ce va purta acea rochie ziua deosebit de frumoasă. Designerul a conceput personal fiecare detaliu și a asistat cap-coadă producția fiecărui model în parte.

„Fiecare fată care îmbracă o rochie de mireasă este supusă unei transformări. E o colecție care conține circa 18 rochii, deja avem cliente care au rezervat careva dintre ele. Am muncit mult la fiecare detaliu, au fost folosite broderii manuale, multă dantelă fină și multă dăruire. E un concept foarte rafinat, așa cum îmi place să fie orice colecție, am folosit mult florile, pentru că așa am simțit eu că trebuie să fie – nu e vorba tocmai despre o tendință a anului”, a mai declarat Evgheni Hudorojcov.

Citește AICI un interviu VIDEO detaliat cu creatorul de modă Evgheni Hudorojcov: „Femeia redă un mesaj prin faptul cum se îmbracă.”

P