Ți-ai tot spus că data viitoare când mergi la cumpărături, vei pleca de acolo cu seturi superbe, care îți vor pune în valoare corpul și nu te vor jena în niciun fel. Până acum însă, nu ai reușit să ieși din magazin complet satisfăcută. Iată ce trebuie să faci, pentru “a da lovitura” la shopping:

1. Când ai îndoieli, mergi întotdeauna pe negru. Lenjeria intimă neagră este esențială pentru garderoba oricărei femei. Alege una cu dantelă fină – este versatilă, atrăgătoare și îți pune formele în valoare.

2. Alege sutienul și chiloții separat. Întreabă vânzătoarea daca îți poți alege măsuri diferite din aceeași colecție, pentru că de multe ori, seturile de lenjerie intimă nu se potrivesc perfect pe corpul tău.

3. Nu te baza pe vechile măsurători când alegi un sutien. Marimea sânilor se schimbă în timp, așa că măsoară-ți încă o dată circumferința lor înainte să mergi la shopping.

4. Când văd un corset frumos sau un set sexy de lenjerie intimă, bărbaților li se „aprind beculețele” și își imaginează cum ai arăta în ele. De multe ori, se inspiră de acolo pentru a-ți face un cadou interesant pentru amândoi. Dar dacă iubitul îți ia ceva care pe tine nu te încântă deloc? Evită astfel de situații invitându-l la o sesiune mică de shopping. Arată-i ce îți place și îți va învăța în scurt timp gusturile.

sursa: euforia.tv 

Distribuie articolul: