Înainte să mergi să îți alegi modelul rochiei de mireasă este bine să afli un detaliu important. În ce categorie de formă a corpului te încadrezi și care sunt croielile care te avantajează? Există câteva tipuri de siluetă cărora le corespund, respectiv, mai multe tipuri de rochii de mireasă. Află care sunt acestea.

Clepsidra – siluetă cu forme, exact acolo unde trebuie: sâni și șolduri. Ca să îți dai seama mai bine, gândește-te la trupul iconic al lui Marylin Monroe sau ca exemplu contemporan, la Christina Hendrix. Este păcat să îți ascunzi formele în valuri de material, așa că alege o rochie cât mai mulată care să îți dezvăluie trupul.

Triunghiul sau para – aceste femei au talia subțire, șoldurile late și bustul mic. Se spune despre aceste femei că sunt foarte fertile datorită formei corpului. Un exemplu bun al categoriei este Jennifer Lopez, al cărei posterior este atât de celebru iar faptul că are sânii mici nu este un impediment pentru un look sexy. Ar fi bine să îți pui în evidență cu ajutorul rochiei talia subțire și șoldurile.

 

Rigla – aceste femei nu au o talie evidentă, ci par mai degrabă drepte de la sâni până la șolduri. Madonna și Jennifer Gardner au această formă însă au reușit întotdeauna să arate extrem de sexy. Poți să optezi în această situație la o rochie mai voluminoasă în partea de jos, cu corset care să creeze iluzia unei talii mai pronunțate.

 

Diamantul – sunt femeile care au talia mai mare decât extremitățile ei, adică sânii și posteriorul. Din cauza unei nașteri sau pur și simplu moștenire din familie, unele femei au această problemă de care nu reușesc să scape. Este recomandat să faci multă mișcare să îți sculptezi trupul așa cum vrei, cu ajutorul unui antrenor personal. Renunță la rochiile încărcate și la corsete din dantelă transparentă, nu vor face decât să îți agraveze problema.

 

Distribuie articolul: