Tampoanele de ultima generaţie asigură oricărei reprezentante a sexului feminin un confort natural şi posibilitatea de a câştiga cadouri în fiecare zi!

Pentru cine a reușit să aprecieze deja avantajele utilizării tampoanelor o.b., perioada ciclului se deosebeşte foarte puțin de celelalte zile ale lunii: aceeaşi libertate a mişcărilor, aceeaşi siguranţă şi igienă. Fetele și femeile cărora zilele menstruaţiei încă le provoacă dificultăţi şi le limitează activităţile se mai află în căutarea unei modalităţi de a-şi asigura confortul în aceste perioade. E lucru demonstrat: o.b. este remediul cel mai sigur! Cu o.b. obții nu doar confort, ci şi cadouri!

În primul rând, cu tampoanele o.b. nu mai trebuie să-ţi faci griji pentru pete sau mirosul neplăcut. Tampoanele asigură o protecţie sută la sută împotriva scurgerilor, astfel încât poţi purta şi bikini, şi haine mulate de orice culoare.

Într-al doilea rând, cu tampoanele o.b. nu vei fi nevoită să renunţi la activităţi sportive. Poţi folosi o.b. atât ziua, cât şi noaptea. Lucrul cel mai important este că tampoanele nu afectează microflora zonei intime, ba dimpotrivă: ajută la menţinerea balanţei ei naturale.

Într-al treilea rând, temerile cum că tamponul s-ar putea „rătăci” undeva în interiorul corpului nostru sunt absolut nefondate. Nu există nici un caz de „pierdere a tamponului o.b. în corp”.

Într-al patrulea rând, tampoanele o.b. se perfecţionează din an în an, pentru a satisface necesităţile şi doleanţele tale. La ora actuală, ai posibilitatea să alegi între trei tipuri de tampoane o.b.: „ProComfort, „Original” și „optiBalance”, fiecare tip fiind disponibil în patru varietăți, în funcţie de abundenţa fluxului menstrual (în afară de „Original”- mini şi „opti Balance”- Super Plus). „Capacitatea” tampoanelor este indicată de numărul de picături de pe cutie: „Mini” – 2 picături, „Normal” – trei, „Super” – patru şi „Super Plus” – şase. De confortul şi siguranţa dumneavoastră au grijă savanţii şi medicii din întreaga lume!

Atenţie! Participă la promoţie şi câştigă! Pentru a participa la promoţie, cumpără tampoane o.b. în cutii a câte 16 sau 32 bucăţi. Caută pe cutie promo-stickerul, răzuieşte stratul protector şi descoperă sub el codul unic. Trimite codul prim SMS la numărul scurt 3344.

Participînd la promoţia noastră, poţi câștiga: 50 de lei pe contul tău de mobil (pentru abonaţii Orange, Moldcell şi Unite), săptămânal – un player MP3 de ultima generaţie (iPod Shuffle), şi cele 2 mari premii – bonuri de cumpărături în valoare de 11 700 lei, cu care te poți răsfăța în reţelele Aridon, Oodji, Colins, Levi’s şi Celio.

Milioane de femei aleg o.b. şi câștigă! Participă şi tu!


Distribuie articolul: