Ziua nunţii tale se apropie? Ai pregătit totul, ţi-ai cumpărat rochia, pantofii şi mai trebuie doar să te hotărăşti asupra coafurii de mireasă? Ca să fii cea mai frumoasă mireasă în ziua nunţii tale, noi îţi propunem să fii atentă la unele detalii în această privinţă.
Coafura de mireasă trebuie asortată cu rochia. Gândeşte-te la coafură abia după ce ţi-ai ales rochia de mireasă, pentru că modul în care vei fi coafată trebuie să scoată în evidenţă rochia şi să fie asortată cu aceasta.


Coafura de mireasă trebuie să te reprezinte pe tine.
Nu te uita doar la faptul că îi stă bine cuiva cu ea. Trebuie să ţii cont de forma feţei, precum şi de structura părului tău.

Alege coafura de mireasă în funcţie de anotimpul nunţii. Vremea poate influenta coafura ta mai ales dacă pe parcursul unei zile întregi te vei afla în diferite locuri. Verile pot fi călduroase şi pline de umiditate. Dacă alegi să porţi părul drept şi tu îl ai în mod natural ondulat, atunci aşteaptă-te ca aceşti factori să îţi influenţeze coafura. Iarna, în funcţie de zonă, se caracterizează prin precipitaţii, ninsori, ceaţă şi mai ales aer uscat. Primăvara aduce cu sine vântul. Trebuie să ţii cont de toţi aceşti factori dacă nu vrei să ai surprize neplăcute.

Alege un stilist potrivit nevoilor tale. Asigură-te că întelege ce vrei şi că poate să facă ceea ce îţi doreşti. Nu te baza doar pe încrederea lui. Ar fi nimerit să încercaţi diferite coafuri pentru a putea vedea care îţi vine mai bine, fără a taia din lungimea părului şi fără a-l vopsi. Arată-i poze cu tine în rochia de mireasă.

Ajustari finale. Este indicat ca ajustările finale legate de lungimea părului şi culoare să fie făcute cu aproximativ două săptămâni înainte de nuntă. Astfel, ai timp pentru a remedia eventualele pagube provocate de un stilist neinspirat.

Sursa: http://coafurinunta.blogspot.com

 

Distribuie articolul: