Dacă pe 24 septembrie 2014 își spuneau „DA” în fața altarului, pe 29 septembrie rupeau din același colac, în fața celor mai apropiați și dragi oameni. Alecu Mătrăgună și Cornelia Corlătean au celebrat, ieri, împlinirea primului an de la căsătorie ori Nunta de Hârtie. Se află, însă, departe de casă – tocmai peste ocean, acolo unde muncesc la cele mai importante proiecte personale.

Ascund o poveste de iubire cu tachinări verbale și dejunuri cu schimbul, sunt unul, completarea celuilalt și nu există, pentru ei, o fericire mai mare, decât a se vedea împreună.

Un an cât o zi, o zi cât o clipă. Îți mulțumesc pentru această clipă petrecută împreună. Pentru dejunuri, cine, filme, promenade, călătorii, zboruri, parcuri, orașe și continente noi, susținere, răbdare, grijă și un lucru de neprețuit pentru mine – șansa de a te face fericită”, spunea Alecu, ieri, cu ocazia împlinirii unui an de la căsătorie.

Și asta, după ce acum jumătate de an, prezentatorul de știri de la Jurnal TV dezvăluia: „Într-o jumătate de an, am trecut prin bune și rele. Am schimbat apartamente, draperii, aspiratoare, țări și chiar continente. Am început o frumoasă tradiție: să gătim împreună câte ceva nou în fiecare săptămână și să nu ne plângem pe greutăți. Să privim ambii într-o direcție și din când în când unul spre celălalt.”

De câteva luni, Alecu și Cornelia își făuresc viața departe de casă – tocmai în Canada. Ați zice că Nunta de Hârtie celebrează o relație încă fragilă, însă nu și pentru ei. „Relația noastră se menține proaspătă și plină de surprize (de cele mai multe ori plăcute). Deși până la căsătorie am fost 3 ani împreună, ipostaza de soț și soție este diferită de cea de iubit și iubită. Se spune că după nuntă lumea își dă arama pe față – în cazul lui Alecu am decoperit o inimă de aur și mereu aceeși față, numai zâmbet și lumină”, spunea Cornelia, într-un interviu recent, acordat pentru EA.md.

Foto: Arhiva Personală