Ala Melnic, fotografă originară din Republica Moldova, colaborează cu una dintre cele mai renumite agenții de modeling din România. Săptămâna trecută, Ala a avut ocazia să lucreze alături de unul dintre cei mai renumiți fotografi din Paris (Franța) – Tess Feuilhade.

„Tess Feuilhade venise în România pentru o colaborare, în cadrul unei ședințe foto, cu o agenție de modeling. Am văzut cum lucrează, m-a impresionat foarte mult, prin simplitatea sa ca om, dar și ca profesionist. În două zile, pot să zic că am învățat niște lucruri noi și unicale, care în practica mea ca fotografă sunt foarte valoroase” a declarat Ala Menlnic pentru revista PentruEA.md.

 

Ala ne-a mai relatat că a colaborat și cu stiliști, make-up artiști și modele de un înalt profesionalism. „A fost o experiență unică pentu mine să fac cunoștință și să lucrez cot la cot cu acești oameni. Mă bucur mult că i-am cunoscut”, a mai adăugat Ala Melnic.

 

Menționăm că Tess Feuilhade este un renumit fotograf din Franța, care a fotografiat pentru reviste precum Vogue și Elle.

Vedeți mai jos rezultatul acestei colaborări.

 

 

 

Distribuie articolul: