Unul din cei mai râvniţi burlaci din bomondul autohton,Igor Sârbu,  ne-a povestit cu un aer de cuceritor, care ar fi calităţile pe care ar trebui să le aibă o domnişoară, pentru ai cuceri definitiv inima şi sufletul! Igor ne-a acordat un interviu, în care am vorbit despre dragoste, respect şi atitudine într-o relaţie.

Dacă mă întrebi de prima mea iubire, păi, ea a fost când studiam la colegiu. Au fost trei ani frumoşi, plini de amintiri, în care am avut o relaţie cu colega mea de bancă. Prima iubire rămâne inegalabilă,  trăieşti nişte emoţii care nu le uiţi uşor.

Femeile vor să fie iubite şi să iubească. Nu am întâlnit încă una care să fie fericită şi să nu iubească. Cele din ziua de azi au nevoie de mai multe lucruri pentru a fi împlinite. De ce mă refer la zilele noastre? Pentru că de exemplu, mama mea trăieşte cu tatăl meu mai bine de treizeci de ani împreună iar eu mă minunez cum de mai sunt un cuplu! Ei sunt un model de viaţă pentru mine. Eu mă întreb cum de ei au trăit cu atât cât au avut şi totuşi, Slavă Domnului, sunt fericiţi? Mi se pare cam dificil acum, să iubeşti şi să ai lipsuri materiale.

Trebuie să recunosc, atunci când văd o domnişoară, mai întâi încerc să îi descopăr personalitatea. Dacă ea arată la înfăţişare ca o păpuşă dar în primele 5 minute de conversaţie nu are ce spune, este un eşec pentru mine. Machiajul şi silicoanele nu te salvează, cel puţin aşa cred eu.


Habar nu am care ar fi calea pe care trebuie să o parcurgă o fată,
pentru a ajunge la sufletul meu. E o întrebare pe care mi-o adresez zilnic. Cred că ar trebui să fie compatibilă cu ideile, acţiunile şi gândurile mele. O domnişoară m-ar cuceri din prima, dacă ar şti cum să zâmbească la momentul potrivit, care ar avea o charisma.

Nu sunt un “vânător”!
Dar, cel mai potrivit moment de a merge la agăţat e atunci când ai concediu. Ai mult timp liber, ai chef de viaţă! Nu ai un program artistic, nu ai concerte programate la oră, nu trebuie să te dedici muncii!

Atunci când întâlnesc o fată necunoscută, încerc să mă prezint ca un oarecare Igor, deci nu spun: “Sunt Igor de la formaţia Akord”. Eu vreau să fiu perceput ca bărbat mai întâi, nu ca interpret.


Aventurile de noapte sunt nişte experienţe fireşti.
Eu cred că doar aşa poţi compara ce înseamnă o relaţie serioasă şi ce înseamnă o simplă pasiune. Totuşi, ele au o perioadă anumită, chiar dacă mai apar tentaţii pe parcursul vieţii.

Compatibilitate în pat este mult mai importantă decât alte momente pe care le trece un cuplu. Neînţelegerea în pat este un prim pas ca relaţia să eşueze. Deseori, vezi o pereche de iubiţi şi te întrebi: ce au găsit ăştia doi în comun? Dar faptul că ei sunt compatibili, nu doar în sex, îi face să menţină această relaţie.

Fanele noastre nu încetează să ne surprindă. Odată, în direct la radio, o domnişoară a telefonat şi, foarte sigură pe ea, ne-a propus o noapte de amor! Habar nu am, de ce ea îşi imagina că vom accepta!?
Atunci când o fată începe să discute lucruri mai puţi deştepte, încerc să pun capăt conversaţiei.


Am plans pentru o femeie.
Aş minţi dacă aş spune nu. Nu am încercat însă să intru în panică. Lacrimile îţi oferă senzaţia de eliberare, după care ai şansa de a medita asupra celor ce le-ai trăit. Bărbaţii plâng atunci când sunt singuri, pentru că anume în solitudine îţi poţi descărca emoţiile.

Îmi doresc o nuntă restrânsă, cu cei mai dragi oameni, într-un loc romantic, liniştit, poate un mal de lac, mare etc. Nu cred că aş vrea mare nebunie. Vreau ca lumea să se distreze şi să se simtă bine.

Acum sunt singur. Pot să spun că nu am o relaţie oficială, dar îmi doresc una serioasă şi stabilă ca să strâng roade!

Distribuie articolul: