“Belaia Trosti”, acesta este genericul unui festival de muzică la care a participat trupa Akord, recent, la Moscova. Concertul a fost unul special, dat fiid că este organizat de Diana Grutskaia, interpreta nevăzătoare din Rusia, iar cei doi Igori din Moldova au urcat pe scenă alături de un băiețel cu deficiențe de vedere. Trupa Akord a reprezentat Moldova la Festivalul “Belaia Trosti”, interpretând piesa “Numai tu”, în limba română, alături de un baiețel pe nume Maxim, cu deficiențe de vedere. La concert au mai participat artiști de mare talie din Rusia, precum: Dima Bilan, Lev Leshenko, Zara, Niusha, A-Studio, Zemleane sau Goran Bregovich. Piesa pe care au interpretat-o Igor Sîrbu și Igor Stribițchi a fost aleasă chiar de Diana Grutskaia, organizatoarea concertului și artistă din Federația Rusă.

Contactat de revista noastră, Igor Sîrbu ne-a declarat că se cunosc de ceva timp cu Diana și sunt foarte mândri că au fost aleși să participe la acest festival. “Concertul va fi difuzat la o televiziune rusească ceva mai târziu, pentru că a fost filmat. Noi ne-am simțit extraordinar și ne bucurăm mult că am avut o asemenea ocazie specială”, a spus Igor.

 

 

Burlacul din Trupa Akord ne-a confirmat că lucrează acum la o piesă cu Anastasia Lazariuc. “Va fi un duet cu celebra interpretă, sper că îl lansăm cât de curând. Melodia este scrisă de Iurie Badicu. Vom lansa piesa la radio și la TV, cred că o vom cânta și în apropiatul concert al doamnei Lazariuc, desfășurat la Chișinău”, ne-a mai declarat interpretul.

 

Foto: facebook

Distribuie articolul: