După succesul pe care l-a avut acum un an cu piesa „Kamelia”, proiectul Akcent (Adrian Sînă) revine pe piața muzicală cu un cântec nou, „Dilemma”, la care și-a făcut și un videoclip, tocmai în mărețul Hong Kong din China. Piesa este o colaborare cu vocalista Meriem, o tânără la fel de talentată ca și Adrian. Vezi detalii și video-ul acestui featuring spectaculos.

Ieri, 28 ianuarie, Adrian Sînă își anunța la fiecare oră fanii, pe pagina sa oficială de Facebook despre un noul single care urma să apară în premieră pe posturile radio și de televiziune. Eveniment care a fost luat cu asalt de către fanii interpretului, pentru că la nici o zi de la publicare a fost urmărit de peste 60 de mii de curioși, marca Akcent.

„Am încredere în fanii mei așa cum ei au încredere în mine. „Dilemma” începe un nou capitol în istoria Akcent, iar pentru 2015 am multe, multe surprize. A fost magică atmosfera de la filmări și am încercat să completăm mesajul piesei, să redăm „Dilemma” și misterul cu care ne confruntăm în fiecare relație.” – a declarat Adrian.

Noul cântec al proiectului Akcent are tot ce-i trebuie pentru a deveni cea mai tare piesă romanească a anului atît la radiourile, cât și în cluburile romanești dar și de peste hotare. Piesa a fost compusă și produsă de Adrian Sînă și echipa de producători de la Premium Artist, aceeași echipă care a lucrat la: „Sărutări criminale” și „Vreau să te” (Maxim), „Noi simțim la fel” (Lidia Buble & Adrian Sînă), „Gloanțe oarbe” (Anda Adam) și multe alte hituri.

Videoclipul Dilemma a fost filmat timp de trei nopți în inima Hong Kong-ului, fiind o noutate în cariera lui Adrian, liderul proiectului românesc cu cele mai multe hituri în top 10 din Romania („Kamelia”, top 10 în 10 tări din Europa, Asia și Africa). 

În septembrie 2013, în urma unor conflicte dintre Adrian Sînă și restul formației, Akcent s-a destrămat după 12 ani de existență, astfel devenind proiectul muzical Akcent.

Sursa/foto: urban.roadriansina.ro

Distribuie articolul: