Centrul educațional INGENIUM vine în ajutorul părinților, doritori de succese mari pentru copiii lor, dar în același timp constrânși de timp și de grijile cotidiene. Centrul propune programe de dezvoltare personală inedite, absolut diferite de ce oferă școala, grădinița tradițională sau alte centre educaționale. Prin acestea, se oferă oportunitatea copiilor de a-și forma o gândire flexibilă, orientată spre umanitate, responsabilitate și schimbare pozitivă.

Programele ”ABC-ul Succesului” şi ”Ingenium Leadership” pentru copii de 6-14 ani vor contribui semnificativ la dezvoltarea trăsăturilor de lider, vor spori gradul de adaptabilitate şi flexibilitate la provocări şi situaţii dificile, vor îmbunătăţi abilităţile de soluţionare a problemelor şi vor ajuta copilul să-şi construiască o relaţie armonioasă cu sine şi lumea ce-l înconjoară.
Scopul programului este atins gradual, odată cu implementarea celor 4 module, care pavează calea spre succesul copilului dvs.:

  • Socializare și autocunoaștere;
  • Gândire creativă, strategică si gestionarea conflictelor;
  • Încredere în sine și atitudine proactivă;
  • Comunicare și comportament responsabil

Ingenium

Programele de dezvoltare INGENIUM nu vin să suplinească curriculum-ul școlar, ci să completeze și să fortifice cunoștințele și abilitățile oferite de școala și grădinița tradițională. La Centru sunt aplicate metodologii și tehnologii informaționale de ultimă oră, care și-au demonstrat eficiența în activitatea cu copiii. Trainerii sunt psihologi și pedagogi care înțeleg și valorifică posibilitățile de dezvoltare psiho-emoțională a copiilor.

Ingenium

Centrul Educațional INGENIUM este singurul Centru din Chișinău, care deține Master Franchise pentru cursurile marca Clever Children.

Faceți primii pași spre succes alături de INGENIUM.
Pentru mai multe detalii și informații despre programele și cursurile pentru copii, accesați www.ingenium.md 

P

Distribuie articolul: