Aishwarya Rai este femeia, chipul divin al căreia trezește fiori de fiecare dată când apare pe ecranele TV-ului. Mass-media din toată lumea o cataloghează frecvent drept cea mai frumoasă femeie din lume; o divă care a ales să urmeze cariera de actriță.

Înainte de a-și începe cariera de actorie, Aishwarya a studiat arhitectura, făcând, paralel, și modelling. În 1997, a participat în lupta pentru coroana Miss India, însă a nimerit pe locul 2. În același an, însă, perseverenta Rai a câștigat titlul de Miss World. Asta a făcut-o să abandoneze învățământul universitar și să plece, pentru un an, la Londra.

În anul 2004, a fost aleasă de revista ”Time”, ca fiind una dintre cele mai influente 100 de personalități din lume, apărând și pe coperta acestei reviste.

A debutat în cinematografia indiană în 1997 și deja s-a filmat în peste 40 de filme și 50 de videoclipuri. Asta a făcut-o să câștige premiul de cea mai buna actriță la Filmfare Awards. Succesele obținute au ajutat-o să se impună drept una din principalele actrițe contemporane în industria de film indian.

S-a căsătorit în 2007, cu actorul Abhishek Bachchan, cei doi fiind catalogați, în scurt timp, drept „super-cuplul” cinematografiei Indiene. Nunta celor doi actori a avut loc într-o ceremonie privată , la reședinta Bachchan Prateeksha în Juhu, Mumbai.

Acum, ”frumoasa frumoaselor” are 41 de ani, este mama unei fetițe și arată în continuare sclipitor.

Suse foto: www.ibtimes.co.uk, latestwebstuff.com, movies.buzzintown.com, www.wallsave.com, www.justjared.com, weddingpicturesweddingphotos.blogspot.com, facebook.com.

Distribuie articolul: