Știam că este un om pe deplin realizat în plan profesional, dar că are o familie atât de frumoasă, am știut mai puțin. După o finală plină de fiori la „Românii au Talent”, Andrei Tiberiu Maria, alias Smiley, și-a făcut timp și a ieșit cu familia sa în oraș. Prin fotografii, l-am zărit și pe fratele care seamănă să-i fie geamăn cântărețului. Nici pe departe: e mai tânăr decât el cu 6 ani, deși îi seamănă leit.

Poartă barbă și are ochi mășcați, de aceea e confundat atât de frecvent cu fratele său mai mare. În această seară, Filip Maria a apărut în una dintre fotografiile fratelui său Smiley și a stârnit uimirea tuturor. Deși Smiley nu publică prea des fotografii de familie pe internet, data aceasta a fost o excepție, iar internauții exclamă cu mirare: „De ce n-ai spus că ai un frate geamăn?”

Filip Maria are 26 de ani și este absolventul unei Facultăți de Construcții la București. Tânărul s-a bucurat mereu de susținerea fratelui său mai mare și nu a atentat niciodată la celebritatea lui.

Pe lângă aceasta, Filip mai este îndrăgostit de avioane și mai și posedă brevet de construcție al unui model de avion.

Surcica nu sare departe de trunchi: tatăl băieților (Ion) a fost, în tinerețea lui, pilot militar, iar mama (Cornelia) a iubit dintotdeauna să cânte.

Smiley, la rându-i, și-a făcut studiile la ASE București. „La ASE am făcut în primul an matematică și oricum, eu am terminat ASE-ul în vreo șase ani, pentru că am rămas repetent de două ori. Doi ani, eu nu am fost la școală deloc. (râde) Dar mi-a plăcut extrem de tare economia. Am făcut primul an, în al doilea am început să mă duc foarte rar la școală și când mă duceam, mi se părea că pierd vremea, că mă puneau să fac tot felul de recenzii. Păi da, mă nene, dar eu veneam ­să-mi explice niște lucruri, să-mi povestească, credeam că e mai practic. Dar mă puneau să citesc cărți…! Cărți puteam să citesc și eu, acasă, și oricum le aplic în ce fac eu acum. Deci am zis că nu prea are rost și dacă nu te duceai la seminarii, nu intrai la examen și uite-așa, eu am făcut șase ani”, spunea solistul, într-un interviu acordat încă în 2012.

Foto: Facebook

Distribuie articolul: