Crăciunul este perioada în care suntem mai buni, mai generoși și ne face plăcere să oferim și să primim ceva în dar. Asta înseamnă că te gândești la cei dragi și vrei să le dăruiești ceva care să arate frumos. O pereche de ochelari de soare sau de vedere este un cadou util și va fi cu siguranță apreciat de apropiații tăi. Tocmai de aceasta, Felicia Optic Center a relansat, în ediție limitată, în perioada sărbătorilor de iarnă, certificatul cadou, cu care îi vei putea surprinde pe cei apropiați.

De unde cumperi certificatul cadou?

Certificatul cadou poate fi achiziționat din salonul de optica Felicia Optic Center sau online. Acesta este ambalat într-un plic și o pungă elegantă de cadou, perfect de pus sub bradul de Crăciun. 

Valorile certificatelor cadou?

Poți pune pe certificatul cadou orice sumă începând de la 1000 de lei. Regula cea mare este că banii să fie folosiți la o singură comandă în Felicia Optic Center. Certificatul cadou nu este convertibil în bani și nu se oferă rest dacă suma achiziției este sub valoarea indicată pe certificat.

Valabilitatea certificatului cadou

Certificatul cadou este valabil timp de 6 luni din momentul achiziționării. Produsele le puteți cumpăra doar în Felicia Optic Center.

Acum este ocazia perfectă să oferi cadouri care merită cu adevărat, iar pentru ca darul să aducă și mai multă bucurie destinatarilor, transmite-le mesajele potrivite și spune-le cât de mult îi iubești și ții la ei.

Pentru mai multe oferte și promoții frumoase de la Felicia Optic Center urmărește pagina de Facebook și Instagram, acolo vei găsi ceea ce te interesează.

P