Părul lung a dat mereu bătăi de cap, iar cea mai ușoară soluție este să-l lași liber, la voia sa. Ce facem însă, dacă dorim să arătăm super bine, îndrăzneț, cochet sau vrem să spargem tiparele? Pentru aceasta, în 2014 avem idei multe. Iată câteva dintre ele.

În 2014 se poartă părul drept, dar și cel creț. De asemenea, este la modă bretonul – fie drept, asimetric, filat și scurt. Nu ezita să prinzi, chiar și o parte din păr, dând volum cocului strâns – vei avea instatnt o coafură potrivită pentru orice ocazie.

Tunsori par lung

Este interesant că se păstreaza stilul natural, plin de volum pentru părul natural. Cele care doresc să fie excentrice, pot încerca culoarea roșului vișiniu. În bucle, aceasta va conferi volum podoabei tale capilare.

tunsori par lung 2014

tunsori par lung 2014

Nu uita că părul prinde sau pierde volum și datorită cărării. O cărare accentuată pe dreapta sau pe stinga, în funcție de cum îți place sau stă mai bine, va fi soluția perfectă pentru o coafură ca la Hollywood. Alege culorile calde, dacă optezi pentru vopsire și nu mai mult de trei culori dacă vrei să porți meșe.

tunsori 2014

tunsori 2014

Foto: Femeiastie.ro

Distribuie articolul: