Culoarea ochilor reprezintă un criteriu care contribuie mult la farmecul unei persoane. Însă psihologii au reuşit să analizeze mai bine acest aspect şi să descifreze personalitatea sau abilităţile noastre, în funcție de nuanța irisului. Aceasta este definită de cantitatea şi tipul de pigment de culoare care se localizează la nivelul ochilor.


Cel mai des întâlniţi sunt ochii căprui, despre care se crede că inspiră foarte multă încredere. Culoarea este asociată cu atribute ca optimism şi creativitate. Dacă ai ochii căprui şi crezi că nu eşti cu nimic deosebită, descoperă în articol de ce oamenii care au această culoare a ochilor se disting de ceilalţi.

Ochii căprui pot povesti despre tine mai multe lucruri decât te-ai fi aşteptat. Se spune despre persoanele care au ochi căprui că sunt cei mai buni confidenţi, cărora prietenii nu se tem să le măreturisească secretele, pentru că le vor păstra cu grijă. Deţinătorii acestei nuanţe de ochi au un spirit energic, care îi determină să trăiască fiecare clipă ca și când ar fi ultima. Dacă suferă de vreo boală, ei sunt cei mai luptători şi nu se lasă doborâţi.

caracteristici-ochi-caprui_650_433

Emotivitatea şi sensibilitatea sunt alte două calităţi pe care le deţin persoanele cu ochi căprui. Ele sunt alături de cei dragi atunci când trec prin momente grele şi ştiu cu ce cuvinte să îi încurajeze. Intuiesc extrem de bine nevoile celor din jur şi se pliază în aşa fel încât să satisfacă dorinţele oamenilor la care ţin. Cercul lor de prieteni este restrâns, bine construit, dar asta nu înseamnă că nu le place să meargă la petreceri unde să aibă ocazia de a cunoaşte şi alte persoane. Ştiu să aprecieze o conversaţie cu cineva pe care îl admiră foarte mult şi au capacitatea de a schimba starea de spirit cu un singur gest.

Femeile care au ochii căprui au o atitudine caldă şi îşi manifestă de fiecare dată afecţiunea faţă de partenerul de viaţă, fiind în stare să se sacrifice pentru binele familiei.

Ochii căprui înseamnă ambiţie, astfel că aceste persoane nu se lasă niciodată întrecute, mai ales dacă şi-au pus în cap să reuşească. Sunt printre pilonii principali la locul de muncă şi nimeni nu se poate lipsi de prezenţa şi eficiența lor, iar ele depun toate eforturile necesare pentru a nu dezamăgi.

Sursa

Distribuie articolul: