„Am avut ghinionul de a fi cu cineva drag mie la Institutul Oncologic din Republica Moldova. A fost un sentiment greu pentru mine, dar ceea ce a rupt într-adevăr inima mea a fost să văd atât de mulți copii bolnavi, copii care luptă pentru viața lor. Ei sunt atât de tineri și în același timp atât de maturi”, notează inițiatorul campaniei Darurilor de Primăvară pentru Copiii bolnavi de Cancer.

„Eu cred că fiecare copil merită să fie fericit și să aibă o copilărie frumoasă, chiar și atunci când viață este atât de dură cu ei și această boală cruntă le fură aceste clipe minunate. Și am făcut un angajament de a aduce un zâmbet pe fețele lor și să-i fac un pic mai fericiți.

Prin urmare, împreună cu un grup de suporteri, am venit cu ideea de a organiza o campanie a darurilor de primăvară: cărți, jucării, jocuri, creioane colorate, bomboane și bani pentru copiii din secția oncopediatrie. Prin urmare, în ajun de 1 Martie, acești copii vor primi în dar câte un „Mărțișor” pentru a aduce primăvară în sufletele lor și a le vor fi oferi toate aceste cadouri.

Vom organiza, de asemenea, un mic concert pentru ei în parteneriat cu artiști locali. Moldova este o țara săracă și implicarea noastră este decisivă pentru mulți dintre ei și va motiva părinții să fie și mai puternici, să lupte și să fie optimiști!”, mai notează organizatorii.

Va rugăm să distribuiți acest post și să invitați prietenii voștri să se implice, pentru a aduce fericire și a salva vieți!
Acțiunea noastră îi va motiva să lupte și să spere și mai mult!

Persoane de contact:

Radu Tincu 069377552
Diana Cojocari 069860532
Doina Petcu-Nazari 068775772
Andrei Burlacu 068736796
Iulian Gasan 068821478
Mariana Burlacu 069044413
Margarita Druță 069466337

Distribuie articolul: