O ieșire în oraș este pentru femei uneori cea mai mare încercare: Cum și ce să poartă ca să arate bine, stilat, drăguț și frumos asortat. Mariana Mihăilă a făcut o tură pentru a prinde reducerile de la Magazinul „Sofi & CO”, iar drept recompensă pentru admiratori - le-a prezentat trei look-uri foarte stilate. Atenție, țineți cont de locație și de scop.

Cele două repere, dar și gustul estetic, preferințele personale vă vor dicta pentru ce să optați: Pantaloni, fustă sau rochie.

1.Dacă preferați Rochițele și mai aveți și forme frumoase – asta trebuie să scoateți în evidență! La mare căutare sunt modelele mulate, dar și cu umerii cropați. Elementele rock nu vor face decât să scoată în evidență feminitatea ținutei.

La Sofi & CO, doar până la 14 februarie, o găsești la numai 149 de lei.

2. Poți fi și mai sexy, iar elementele nițel transparente îți vor fi cele mai bune prietene. Optează pentru o rochie demitransparentă, cu partea superioară din dantelă. Elementele decorative, la fel din dantelă, vor scoate în evidență rochia, pe care o vei accesorița cu o geanță în tonuri calde și pantofi nude.

3. Facă vrei o ținută mai sport, alege pantalonii – dar nu oricum! Mariana i-a asortat perfect cu o bluză scurtă, cu mâneci cu volane și un print foarte potrivit – pătrățele alb-roșu. Întreaga combinație o găsești la „Sofi & CO” la un preț de 199 de lei per unitate.

Până pe 14 februarie golim rafturile din magazinul „Sofi & CO”, C.C.Soiuz! Așa ceva nu a mai fost niciodată!💥💥 70%,80%,90% SALE! 🔥 Prețuri 50 lei – 300 lei!

str. Alecu Russo, 1 CC Soiuz, et.2, but. 124

str. Puskin 32, CC SUN CITY, et.3, but. 306, tel: 0780 01 532

Vezi ce alegeri de ținute a probat bloggerița Vlada Cotorobai. Mai jos ai o galerie foto:

P