Dacă ești pasionată de broderia autentică și de costumul nostru național, te invităm să participi cu îndrăzneală la primul concurs de IE lucrată manual, MăiestrIA, organizat de salonul molDeco în colaborare cu Asociația Klumea.

În preselecția lansată acum o lună, s-au înregistrat peste 25 de ii și cămăși tradiționale pentru femei și bărbați. Este pentru prima dată când vor fi expuse într-o competiție națională lucrări brodate manual după tehnici și tipare autentice românești. MăiestrIA este un concurs conceput pentru a valorifica și aprecia munca celor pasionați de costumul nostru popular și de simbolurile pe care le poartă.

Pentru mai multe detalii despre condiții de participare intrați aici: https://goo.gl/g5OD6V

maiestria 1

Și pentru că bunicile noastre îmbrăcau de Paști cămășile noi la care au lucrat un an întreg, expoziția-concurs MăiestrIA va fi deschisă pentru public anume înainte de Paști, pe 12 aprilie 2017, la salonul molDeco pe bd. Moscovei 14/1.  Ulterior, expoziția va putea fi admirată în cadrul festivalului IA MANIA, care va avea loc anul acesta tot la Holercani, pe 8-9 iulie.

Distribuie articolul: