La data de 4 aprilie curent, ora 12.00 în incinta sălii de festivităţi a Restaurantului Balcani, or. Hînceşti va avea loc evenimentul cu tematica ,,PAS cu PAS în Afaceri’’.

Evenimentul este organizat de CBV Media Group în parteneriat cu Asociaţia de Tineret (UTS Hînceşti) şi Organizaţia pentru Dezvoltarea Sectorului IMM (ODIMM). Scopul evenimentului este creşterea nivelului de cunoştinţe a agenţilor economici şi tinerilor, viitori antreprenori, participanţi la eveniment despre posibilităţile de instruire şi finanţare în domeniul antreprenorial.

La eveniment se aşteaptă 60-70 de invitaţi din or. Hînceşti, Anenii-Noi, Cimişlia şi alte raioane, precum şi din mun. Chişinău.

Activităţile evenimentului sunt:

  • Oportunităţi de finanţare şi instruire în afaceri, Director ODIMM, Iulia Iabanji;
  • Training ,,21 de metode de a creşte afacerea Ta”, trainer Alexandru Bordea, Comunitatea
  • Angry Business;
  • Parada de modă marca Anette, Fashion Jewelry Shop;
  • Master class în arta machiajului, oferit de o tânără din Hînceşti, iniţiatoarea unei şcoli de make-up
  • Lansarea unui site de publicitate pentru antreprenori;
  • Tombolă cu cadouri surpriză de la: Fashion Jewelry Shop, Revista Mireasa, Fresh an Joy, Lia Bijou, Bestseller, Restaurantul Balcani, Perna mea, etc

De asemenea, pentru promovarea antreprenorilor autohtoni, la eveniment va fi organizat şi un mini târg expoziţional cu vânzări, care va fi amplasat la I etaj al Restaurantului.

Pentru detalii adiţionale despre eveniment, Vă rugăm să vă înregistraţi la numărul de contact 068835250, persoana de contact Cornelia Zelinschi

PAS cu PAS în Afaceri este un eveniment unicat, la prima ediţie în or. Hînceşti, o acţiune voluntară de susţinere a mediului de afaceri din regiune, prin crearea unei platforme de discuţii eficiente şi durabile, prin crearea unei concurenţe sănătoase în afaceri, precum şi stimularea dialogului dintre potenţialii antreprenori şi cei existenţi.

 

Distribuie articolul: