Sfârșitul de săptămână înseamnă pentru toți de această dată și un început al sfârșitului an. Pentru a simți pe deplin ultimele zile de decembrie, dar și din 2013, vă propunem să vă alegeți din evenimentele ce urmează cel care vă va distra și relaxa cel mai bine. 

Week-end-ul demarează în forță cu un concert de caritate, marca Furiosnails la Tipografia 5. “Haine Gata” este o acțiune de susținere a oamenilor străzii din Chișinău, în care se vor colecta haine calde pentru adulți. Startul se dă la ora 21:00, preţul de intrarea este de 100 lei, iar cine aduce două unităţi de haine poate intra cu 80 lei.

Furio

Tot astăzi și tot la ora 21:00, în The Albion Theritory avem parte de un show cu rapperul Raku. Intrarea te va costa 60 de lei.

Până pe 29 decembrie mai aveți timp să mergeți la Târgul de Crăciun cu daruri și alte bunătăți, organizat la Moldexpo.

Pe 28 Decembrie, ora 17:00, la Palatul Național se ține ultimul Concert al Anului „La Mulți Ani, Frumoasă Țară”. Invitați speciali: Pepe, Ionuț și Diona Dolănescu, acompaniați de Ansamblul de cântece și dansuri populare „Fluieraș”.

national pepe

Dacă ai chef de party, cu 20 de lei poți intra pe 28 decembrie, la ora 22:00, la Chişinău Urban Beatz #12.

Afis

 

Duminică la Filarmonica Națională e loc de Teatrul Ucrainesc, cu personaje atractive și interesante. Inceputul, la ora 16:00.

filarmonica

Teatrul Naţional de Operă şi Balet prezintă senzaţia anului – cea mai rafinată, elegantă şi sublimă atmosferă a Revelionului într-un concert de excepţie. Cei mai buni dintre cei buni, cele mai importante voci ale scenei lirice din Moldova şi cele mai influente personalităţi culturale ale anului vin la Balul de Revelion. Concertul-feerie va avea loc în data de 29 decembrie 2013, începând cu ora 18:00, la Teatrul Naţional de Operă şi Balet.

TNOB

Sursa Foto: moldovaconcert.md, filarmonica.md, fest.md, facebook.com

Distribuie articolul: