Acest week-end este, încă sub înfluența primăverii, dar și a mirosului îmbătător de floare și culoare. Demarează astăzi și va continua până hăt, săptămâna viitoare, atunci când avem parte de alte evenimente frumoase. Iată din ce putem alege.

Vineri 21 martie 2013, ora 18.00 are loc prezentarea colecției primăvară-vară a creatorilor de modă din Republica Moldova, la salonul vestimentar “Cosânzeana”, Bulevardul Ștefan cel Mare 184, Taxa de intrare – 50 lei.

Tot vineri, doar că la 19:30, la Vila Nouă se organizează Charity 80′ Disco.

“Panică la Grand Hotel” se joacă Vineri, 21 Martie și Duminică, 23 Martie, ora 18:00 la Teatrul Național Mihai Eminescu. Sâmbătă, pe aceeași scenă și la aceeași ră avem patrte de ”Pomul Vieții” de Dumitru Matcovschi.

Grand Hotel

Lacul lebedelor se joacă sâmbătă, 22 martie, începând cu ora 18:00 la Opera Națională

Pe 22 martie, trupa Paralela 47 lansează clipul la piesa “Fragmente” – colorat, dinamic și mobil (la propriu). Este probabil primul videoclip din Republica Moldova filmat pe telefonul mobil, cap-coadă. Producătorul acestei opere celulare, Serge Zănoagă dă asigurări că niciun acumulator, cameră sau încărcător nu a avut de suferit în urma filmărilor.

Distribuie articolul: