Încep zilele cu soare și week-end-urile pline de multe atracții și distracții. Concerte, training-uri și workshop-uri, târguri de binefacere și licitații de caritate – pe toate le puteți prinde prin capitală, dacă sunteți pasionați de asemenea evenimente și vă doriți un strop de cultură la început de primăvară.

Ingenium

TEI

Filarmonica

Club

HroniculVineri și sâmbătă, pe 14 și 15 martie, ora 18:00, se joacă la Teatrul Național piesa ”Hronicul Găinarilor”(PREMIERĂ), de Aureliu Busuioc. Duminică la aceeași oră sunteți așteptați la ”Pomul Vieții” de Dumitru Matcovschi

 

 

 

 

Centrul Republican pentru Copii şi Tinerete ARTICO vă invită la un concert de primăvară dedicat întregii familiei “DezghetZarea”. Spectacolul este pus sub semnul Timpului care guvernează întreaga natura. În cadrul concertului vor participa atât colective din Centru Pentru Copii şi Tineret Artico cât şi invitaţi surpiză din România. Concertul va avea loc pe data de 14 martie, ora 18:30 la Teatrul Naţional De Operă Şi Balet “ MARIA BIEŞU”.

Tudor Gheorghe

Mash pasnicZeci de familii vor mărșălui duminică. începând cu ora 11:00 din fața ministerului Muncii protecțiie Sociale și Familiei până la Guvern pentru a-și demonstra dezacordul referitor la Noua lege a Indemnizatiilor pentru mamele cu copii mici (332), care va intra în vidgoare pe 1 aprilie.

 

 

 

Duminică, 16 Martie 2014, ora 16:00, la TNOB 

Gizelle

 

Filarmonica

 

Moldexpo

Distribuie articolul: